Technológia výroby
( Pomocou moderných technologických zariadení )

23.11.2006 - 12:31:27

Biele víno 

- Odstopkovanie hrozna pomocou odstopkovacieho zariadenia bez drvenia bobúľ  hrozna.

- Lisovanie hrozna pomocou pneumatického lisu pri nízkych tlakoch.

- Oddeľovanie doliskov od ostatného muštu, t.j. posledná fáza lisovania.

- Kvasenie (fermentácia) prebieha v nerezových tankoch s riadenou teplotou 20 stupňov Celzia, pomocou čistých kultúr kvasiniek.

- Obmedzovanie vplyvu školiacich preparátov a iných vplyvov na najnutnejšie minimum.

- Fľaškovanie vína v atmosfére dusíka.



Červené víno

- Kvasenie rmutu prebieha v nerezových tankoch s reguláciou teploty kvasenia 25 – 30 stupňov Celzia, pomocou čistých kultúr kvasiniek.

- Lisovanie bez oddelenia frakcií na pneumatickom lise.

- Fľaškovanie vína v atmosfére dusíka.



Kvasenie v nerezových tankoch
Plnička vína
Naplnené fľaše
Expedícia

• vráť sa - články danej kategórie
 EXPLORE STUDIOS© copyright'2005 - EASYNET.sk